Wie Wil Mij Ontmaagden

Hoi ik ben een maagd en wil het eens proberen, ik weet niet hoe het voelt maar zoek wel iemand die mij op een tedere manier wat wil leren voelen hoe het is. Het hoeft niet langdurig te zijn en een relatie zoek ik niet. Indien je een relatie hebt is het op jouw eigen risico . weet wel dat je dient voorzien te zijn van de nodige beschermmiddelen zoals een condoom. Ik verplaats mij liever, ontvangst is niet mogelijk omdat ik nog bij mijn ouders woon. Wat meer over mij, ben blond, bruine ogen, ben 18 jaar jong, intiem geschoren en leergierig. Dus wie waagt mij te ontmaagden?
Kus Amber

Details

Zoek een date in: Groningen, Leek  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Ja Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Dik Ogen: Zeg ik niet Opleiding: LBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op