Wie Zoekt Er Een Verpleegster?

Hallo, ik ben marika , 25 jaar en kom uit zaandam. Van beroep ben ik verpleegster. Ik heb een relatie wat niet meer goed gaat en ben dus op zoek naar wat nieuws. Mijn vriend wil geen sex meer met mij. Ik zou jou graag eens onderzoeken, en wie weet waar dit eindigd. Eerst vraag ik om jou boven lichaam bloot te maken. Hier zal ik dan eens luisteren en voelen, maar als blijkt dat daar niks aan de hand is vraag ik jou om je kousen en broek uit te doen. Dan ga ik je voeten bekijken en betasten en vervolgens jou benen. Maar pas op, voor je het weet glijden mijn handen van beneden tot aan je slip of short. En dan kan ik mij niet meer bedwingen, dan moet ik je lul en ballen voelen. Want daar zit het probleem: er is een erectie die weg moet raken. Maar bij mijn handen blijft het niet, nadat ik alles goed gevoeld en beken heb schuift mijn mond over je pik en begint zachtjes op en neer te glijden, mijn handen helpen mee. Dan gaat het harder en vlugger. Mijn poes word nat en begint te tintelen dus ik leg je neer en kom boven je zitten zodat jij mij ook kan likken en betasten. En dit alles eindigt in een lekkere vrijpartij. Wil jij dit ook, aarzel niet en stuur me vlug een mail.

Details

Zoek een date in: Noord-Holland, Wieringerwerf  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Ja Lengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Slank Ogen: Bruin Opleiding: HBO Haarkleur: Bruin Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Nee Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op