Wie Zou Mij Niet Als Buurvrouw Willen?

Ik ben Anita en ben moeder van 2 kinderen en verveel mij nog al vaak. Mijn man is internationaal vrachtwagenchauffeur en ben dus ook ’s nachts veel alleen. Wat ik zoek is een man die mij in de eenzame nachten kan vergezellen. Verder geen verplichtingen of iets dergelijks, gewoon jou gezelschap en misschien wel een leuk onderonsje tussen de lakens als het klikt. Voel jij je geroepen om met mij gezellige avondjes en/of nachtjes te beleven? Dan hoor ik graag van je en wacht ik met smart op je reactie. xxx Anita

Details

Zoek een date in: Antwerpen, Willebroek  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Ja Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Gezet Ogen: Grijs Opleiding: VMBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: C75 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op