Wij Samen Een Geile En Gezellige Avonden ? te Koop

Hoi hoi ik ben Eline ben 49 jaar en ben die saaie avonden meer dan zat. Ik zou graag een man ontmoeten om Hoi hoi ik ben Eline ben 49 jaar en ben die saaie avonden meer dan zat. Ik zou graag een man ontmoeten om geile en gezellige avonden mee te beleven. Ik hou van echte mannen die weten hoe ze een vrouw moeten verwennen.Als je interesse hebt me dan…. AT eline1 naar 2323 18+ Kosten; 1,50euro per bericht, max. 4,50euro/chat (= 1 verzonden en 2 ontvangen berichten)1:1 chatdienst. ‘Geen fysieke afspraken mogelijk – fictieve profielen. Stoppen: stuur STOP, of

Details

Zoek een date in: Noord-Brabant, Sint Anthonis  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Ja Lengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Slank Ogen: Grijs Opleiding: LBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op