Wil Graag Een Leuke Vent Leren Kennen

wil graag een leuke vent leren kennen Naam: Rianne Leeftijd: 32 jaar Geslacht: vrouw Provincie: Friesland Woonplaats: Harlingen Lengte: tussen de 1.70 en 1.80 Lichaamsbouw: slank Oogkleur: blauw Haarkleur: blond Over mij: Ik ben een gezellig sociale type, geniet van muziek, mijn huisdieren (2 katten) Hou van stappen met mn grote zus. Heb geen contact met mijn ouders. Wil graag een leuek vent leren kennen, liefst uit de omgeving, tenzij je bereidt bent om te reizen Over jou: Waar oh waar is die leuke man die mij kan vergezellen in een leuke date! Liefst voor een keertje lekker gezellig ergens eten, maar de bioscoop is natuurlijk ook eel leuke intieme optie. Je vindt meer over me en contactinfo op: j.mp/Wrxx2o

Details

Zoek een date in: West-Vlaanderen, Zuienkerke  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Ja Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Mollig Ogen: Grijs Opleiding: HBO Haarkleur: Bruin Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: E80 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op