Wil Je Aanraken, Je Kussen En Bij Je Zijn

wil je aanraken, je kussen en bij je zijn Naam: Gerda Leeftijd: 43 jaar Geslacht: vrouw Provincie: Noord-Holland Woonplaats: Breukeleveen Lengte: tussen de 1.70 en 1.80 Lichaamsbouw: slank Oogkleur: blauw Haarkleur: blond Over mij: Ja over mij over mij over mij! Dat vind ik altijd leuk 🙂 Ik ben een optimistisch, zorgzaam, open en vrolijk mens en heb weer zin om een leuke man te ontmoeten waar ik vlinders van krijg. Ik vind het verder lastig om iets over mezelf te schrijven maar je mag me alles vragen dus heb je interesse stuur me dan een berichtje. Over jou: Heb geen special voorkeuren hoe mijn ideale man eruit moet zien, het gaat om de klik en de aantrekkingskracht. Ik wil het onbedwingbare gevoel hebben je te willen aanraken, je te kussen en bij je te willen zijn. Je vindt meer over me en contactinfo op: j.mp/16TRF4k

Details

Zoek een date in: Middelkerke, West-Vlaanderen  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Nee Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Gezet Ogen: Grijs Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: C80 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op