Wil Jij Genieten Van Een Geile Dansvoorstelling?

  • Homepage
  • >
  • Made
  • >
  • Wil Jij Genieten Van Een Geile Dansvoorstelling?

Ja ik sta hier. Niet met mij gezicht want ben ik meteen herkenbaar. Maar ik ben lerares dansen van kinderen van 5 tot 8 jaar. Met heel veel liefde maar moet vaak in de avonduurtjes een leuke dansles en nieuwe dansjes gaan verzinnen. Hoe kan ik dit leuker maken met jou! Niet alleen dansen leer ik je maar we leren ook elkaars lichaam te ontdekken. Ben 24 jaar jong en strak. Interesse, dan hoor ik dit graag meteen! Dikke kus Fenne

Details

Zoek een date in: Made, Noord-Brabant  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Ja Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Zeg ik niet Ogen: Blauw Opleiding: LBO Haarkleur: Zwart Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op