Wil Jij Mijn Beentjes Wel Eens Gespreid Zien?Maak Me Gek! te Koop Gevraagd op Tweedehands

  • Homepage
  • >
  • Kerkrade
  • >
  • Wil Jij Mijn Beentjes Wel Eens Gespreid Zien?Maak Me Gek! te Koop Gevraagd op Tweedehands

Ik ben Sheila,28 lentes jong en kom uit LarenIk zit al een poosje zonder vriend en zoek een leuke man,die met me uit eten wil,naar de bioscoop en daarna romantisch bij mij thuis een glas wijn wil komen drinken
Waar we het erg knus maken,muziekje aan,kaarsen aan en…..mmm geile sex
Als de klik er is sta ik zeker open voor een relatie,maar dat is niet perse wat ik zoek
Dus mocht je een keer een slippertje willen maken?
Ook dan spreid ik mijn beentjes wel voor je hoor
Ik ben lief zorgzaam en vrolijk,zoek dan ook een man die wel HumoR heeft!
Wil jij mijn beentjes wel eens gespreid zien?
Dan ben je bij deze uitgenodigd en wie weet….

Details

Zoek een date in: Kerkrade, Limburg  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Nee Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Dik Ogen: Zeg ik niet Opleiding: HBO Haarkleur: Zwart Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: C75 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op