Word Jij Mijn Minnaar? te Koop

Ik ben Peneloppe, ik ben een 29 jarige getrouwde vrouw. Je vraagt je waarschijnlijk af wat ik hier nu tussen kom doen als getrouwde vrouw.Wel sinds een paar maanden heeft mijn man dus geen aandacht meer voor me, ik heb van alles geprobeert om toch nog een sexuele relatie te hebben met hem maar het helpte allemaal niet, ik wil niet scheiden omdat ik ondanks alles van hem hou. Maar sex kan en wil ik niet opgeven. Ik wil terug voelen hoe het voelt om bemind te zijn, om tederheid te voelen… Ik hoop dan ook dat ik via deze weg iemand vind die mij dat wilt geven, je mag me altijd een mailtje sturen als jij kennis wilt maken met me en wie weet worden wij dan wel minnaars. Lopje

Details

Zoek een date in: Noord-Brabant, Noordgeest  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Nee Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Mollig Ogen: Zeg ik niet Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op