Zijn Er Hier Ook Serieuze Mannen? te Koop Gevraagd op Tweedehands

  • Homepage
  • >
  • Ciney
  • >
  • Zijn Er Hier Ook Serieuze Mannen? te Koop Gevraagd op Tweedehands

Wat een hoop vrouwen hier zeg! Ik hoop dat mijn advertentie een beetje opvalt tussen de rest. Ik ben liesbeth en mijn man is voor zaken soms weken of zelfs maanden weg. Ik mag in de tussentijd een huisvriend zoeken zodat ik niet altijd alleen hoef te slapen. Hij wil het liever eerlijk dan dat ik het stiekem doe.
Ik heb alleen geen idee waar ik leuke mannen vandaan kan halen en of ze en beetje te vertrouwen zijn, daarom heb ik google gebruikt en gezocht op ‘sexdating’ en me gewoon ingeschreven!
Als jij ook een accountje maakt dan kunnen we daar verder afspreken.
P.s Ik ben serieus! ik doe niets zonder condoom trouwens en…..all 3 holes 😉
x
Liesbeth

Details

Zoek een date in: Ciney, Namen  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Ja Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Dik Ogen: Zeg ik niet Opleiding: LBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op