Zin Om Lekker Vreemd Te Gaan te Koop

Een iet wat rare advertentie, maar weet eerlijk gezegd niet hoe ik het anders zou moeten doen. Mijn naam is Dorien, en ik ben al wat jaartjes getrouwd, maar mijn man heeft een affaire. Ik weet daar nu van en we zijn overeengekomen gewoon onze relatie te behouden behalve de seks. Die zoeken we nu bij een ander… beetje raar? Ach ja onze liefde is er nog wel. Dit is de allereerste keer dat ik vreemd ga, het is echt helemaal nieuw voor me, dus hoop ik dat jij het rustig aan zou willen met mij. Hoor ik gauw wat van je. Tot mails Dorien

Details

Zoek een date in: Beek, Limburg  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Nee Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Mollig Ogen: Zeg ik niet Opleiding: HBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op