Zin Om Wat Spannends Te Doen? te Koop

Zo nu even tijd voor mij,je zit daar achter je computer toch alle advertenties te lezen dus kan je net zo goed die van mij ook wel even lezen toch? Ik hoop dat ik je een leuk voorstel kan doen en wie weet kan jij dat ook bij mij? Ik wil je namelijk voorstellen om met mij sex te gaan hebben op spannende plekjes het mooie weer komt er toch weer aan…, dus? Interesse? Jawel toch ;)Ik ben trouwens Florinda maar noem me maar gewoon Floor daar luister ik ook naar en ik ben 25 jaar jong en woonachtig in Amsterdam zuid,verder erg levenslustig en vol energie ik denk dat als je naar mijn foto kijkt dat ook wel kan bespeuren.Zo nu ik uit verteld ben verwacht ik wel dat je me even een leuk berichtje stuurt natuurlijk zodat we in contact kunnen gaan komen om lekker wat spannends te gaan doen,en dan kan en mag je weer verder snuffelen in de advertenties hahaGroetjes Floor xxx

Details

Zoek een date in: Friesland, MenaamΒ  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Nee Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Gezet Ogen: Groen Opleiding: Havo Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja