Zoek Een Leuke Jongen Die Ook Aan Het Ontdekken Is, Heb Voetenfetish

  • Homepage
  • >
  • Antwerpen
  • >
  • Zoek Een Leuke Jongen Die Ook Aan Het Ontdekken Is, Heb Voetenfetish

zoek een leuke jongen die ook aan het ontdekken is, heb voetenfetish Naam: Yolanda Leeftijd: 18 jaar Geslacht: vrouw Provincie: Noord-Brabant Woonplaats: s-Hertogenbosch Lengte: tussen de 1.60 en 1.70 Lichaamsbouw: slank Oogkleur: blauw Haarkleur: blond Over mij: Ik heb vrij vroeg voetfetish ontdekt (geen idee hoe je dit in het nederlands schrijft) Mijn ex vriendje begreep het niet helemaal, en was er blijkbaar niet zo in om naast mn kutje ook met mn voeten te spelen. Ik hou ervan als mijn voeten gemasseerd worden, gekust of gesabbeld worden. En ben jij nou die gene die dat graag wil doen?? Over jou: een leuke jongen die ook aan het ontdekken is, hopelijk ook iets in de trend van voeten :p ik heb er weinig gelezen heier op de site die dezelfde fetish hebben, dus misschien dat jij zin hebt? Je vindt meer over me en contactinfo op: j.mp/QcCM74

Details

Zoek een date in: Antwerpen, Edegem  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Ja Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Dik Ogen: Blauw Opleiding: VMBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op