Zoek Een Man Die Mijn Hart Doet Sneller Slaan

zoek een man die mijn hart doet sneller slaan Naam: IssaBella Leeftijd: 40 jaar Geslacht: vrouw Provincie: Flevoland Woonplaats: Almere Lengte: tussen de 1.70 en 1.80 Lichaamsbouw: slank Oogkleur: blauw Haarkleur: blond Over mij: Ik ben goedlachs, optimistisch, humoristisch, sensueel, eerlijk, trouw en altijd bereid een luisterend oor te zijn Over jou: Ik ben op zoek naar een man die naast me staat en me respecteert, een man die zijn arm om me heen slaat en me beschermt, een man die mijn hart doet sneller slaan…. Je vindt meer over me en contactinfo op: j.mp/VXgcOb

Details

Zoek een date in: Limburg-BE, Neerpelt  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Ja Lengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Gezet Ogen: Blauw Opleiding: VMBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: E80 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op