Zoek Een Man Met Passy te Koop

Dag Mannen Leuk dat je me advertentie lees ik ben Britt ben 32 jaar Op zoek naar een man met passy . Ik hou van lang strelen knuffelen en romantiek,Een echt sex beest ben ik niet maar vind het wel lekker vooral als de liefde weer in het spel is ..dat is wat ik al even mis en toch weer aan het zoeken ben..Kun je dit zoeken geen idee !! ik probeer het hier gewoon eens en misschien heb ik geluk.. Spreek jouw dit aan ?? stuur dan een berichtje aan RE BRITT 2 naar 7880 Hoor ik je ?? niet geschoten is altijd mis niet dan Lieve knuffel Britt 1,5€perontvangenberichtmax2 stoppenstuurstop7880(nl) 2.0€perontvangenberichtstoppenstuurstop7880(be)

Details

Zoek een date in: Ninove, Oost-Vlaanderen  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Nee Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Dik Ogen: Bruin Opleiding: Havo Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: C85 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee