Zoek Een Man Want Ik Wil Graag Leuke Dingen Doen

zoek een man want ik wil graag leuke dingen doen Naam: Lotte Leeftijd: 35 jaar Geslacht: vrouw Provincie: Noord-Holland Woonplaats: Jisp Lengte: tussen de 1.70 en 1.80 Lichaamsbouw: gezet Oogkleur: groen Haarkleur: rood Over mij: ik ben sinds kort alleen, mijn vriend heb ik de deur uitgetrapt, omdat hij meer tijd aan die hobby besteedde, het vissen, dan aan mij. Een echt dorpsfiguur. Ik heb dat ook alleen aan mijzelf te danken omdat ik ook in een typisch dorpje woon. Maar ik hoop dat de volgende man daar wel door heen kan zien, en mij accepteert voor wie ik ben, lief, leuk gezellig, passioneel Over jou: open, eerlijk, wil graag leuke dingen doen, maar dan ook vooral samen met mij, geen tijdrovende hobbies heeft waardoor ik te vaak ik de kou sta… ik vraag niet veel vind ik, zolang alles maar 50-50 gaat. Je vindt meer over me en contactinfo op: j.mp/WOGoOh

Details

Zoek een date in: Baelen, Luik  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Ja Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Zeg ik niet Ogen: Blauw Opleiding: LBO Haarkleur: Zwart Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op