Zoek Jij Mij? te Koop

Wat denk jij ervan met een lekkere jonge meid aan je zijde een leuke avond of dag door te brengen?Ik ben Amber en ik ben 20 jaar en sta bruisend in het leven maar omdat ik verder nog niet goed weet wat ik met me leven wil ,wil ik er alles uit halen wat erin zit.Ik ben dan ook niet op zoek naar een relatie maar ik wil gewoon lekker genieten met elkaar en kan goed een “luisterend” oor bieden of een troostende schouder als je hier behoeft aan hebt en wie weet wat er allemaal van komt want ook een sexrelatie is geen probleem n jij die man tussen de 18 en de 60 jaar dan voldoe je aan mijn eisen en kunnen we vast wel tot een leuke afspraak komen.En het mooie van alles is dat ik dit puur voor de fun doe dus ik hoef er geen geld voor te hebben!

Details

Zoek een date in: Heel, Limburg  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Nee Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Gezet Ogen: Grijs Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: C80 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op