Zoek Jou Voor Eenmalige Sex te Koop Gevraagd op Tweedehands

Hallo daar. Ik ben Diana 41 uit de buurt van Rotterdam en langs deze weg op zoek naar mannen voor sex tegen betaling. De spanning staat bij mij bovenaan, maar ik kan het geld wel gebruiken,vandaar deze advertentie. Leeftijd is niet zo belangrijk en er mogen meerdere mannen tegelijk eventueel.Misschien heb je een goeie vriend,collega,buurman of wie dan ook die dit samen met jou wil doen.En anders kan ik ook een man erbij regelen als je dat wat vind en zelf niemand weet.Het is mijn fantasie om het eens met meerdere mannen te doen… xxx

Details

Zoek een date in: Groningen, Marum  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Nee Lengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Dik Ogen: Blauw Opleiding: VMBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op