Zoek Spannende Jongen ! te Koop

Hoi hoi,Ik had een echte preutse vriend en nu ben ik op zoek naar een spannende jongen die van extremiteiten houdt. Ben jij diegene die zijn dromen waar wil maken, me dan snel, deze actie van mij is puur even afzetten en gek doen dus is geen dagelijkse kost of mijn werk voor je een verkeerd beeld van me krijgt!wil echt eens heerlijk uit mijn bol gaan en alles op sex gebied proberen !! : WX CLARYA naar 2323 1,5euro per bericht, max 4,50euro/chat (= 1 verzonden en 2 ontvangen berichten) Stoppen: stuur STOP,

Details

Zoek een date in: Antwerpen, Boom  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Nee Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Mollig Ogen: Zeg ik niet Opleiding: HBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op