Zullen We Lekker Rollebollen?

Ik heb helemaal niets te verbergen!! Wat anderen van mij vinden omdat ik dit hier schrijf? Kan mij niets schelen hoor! Een baas? Die heb ik niet.. Kinderen? Heb ik ook niet.. En een partner, nee dus ook niet..Kortom, ik kan lekker doen waar ik zin in heb, en ik ben gewoon opzoek naar een leuke man die kan zorgen voor vele fijne momenten samen.
Wie ben ik: Mijn naam is Marianne, een ondeugende dame op leeftijd met nog heel veel zin in seks!
Wie jij bent? Een leuke man, open minded, en jij doet niet moeilijk om gewoon te genieten zonder verdere verplichtingen
Vervoer.?..Heb ik! Jouw leeftijd? Doet er niet toe Afstand? Valt te overbruggen
Nu heb je denk ik een heel goed beeld van wie ik ben, en als jij denkt….Jaaa! Daar wil ik wel lekker mee gaan rollebollen, dan zie ik hopelijk jouw bericht snel tegemoet komen
Alvast een fijn kusje voor jou!

Details

Zoek een date in: Antwerpen, Balen  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Ja Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Slank Ogen: Groen Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: C85 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op