Het Lukt Me Maar Niet Om Een Leuke Lekkere Man Tegen Te Komen, Misschien Jij?

  • Homepage
  • >
  • Keent
  • >
  • Het Lukt Me Maar Niet Om Een Leuke Lekkere Man Tegen Te Komen, Misschien Jij?

het lukt me maar niet om een leuke lekkere man tegen te komen, misschien jij? Naam: brigitte Leeftijd: 29 jaar Geslacht: vrouw Provincie: Zeeland Woonplaats: Vlissingen Lengte: tussen de 1.80 en 1.90 Lichaamsbouw: slank Oogkleur: blauw Haarkleur: blond Over mij: Ik ben een sportieve (basketbal) en wat langere vrouw, ik woon deel met een paar meiden een flatje in het centrum van Vlissingen, daarnaast geef ik les op het CIOS (sportopleidingen) in Vlissingen Over jou: het lukt me maar niet om een leuke “tijdelijke” man tegen te komen. Ik hoop hier meer succes te hebben xxx Je vindt meer over me en contactinfo op: j.mp/SZadKx

Details

Zoek een date in: Keent, Limburg  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Ja Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Mollig Ogen: Bruin Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Nee Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op