Ik Hou Van Hard, Kan Lange Tijd Doorgaan En Laat Me Graag Verwennen

  • Homepage
  • >
  • Gelderland
  • >
  • Ik Hou Van Hard, Kan Lange Tijd Doorgaan En Laat Me Graag Verwennen

ik hou van hard, kan lange tijd doorgaan en laat me graag verwennen Naam: Saskia Leeftijd: 39 jaar Geslacht: vrouw Provincie: Flevoland Woonplaats: Almere Lengte: tussen de 1.60 en 1.70 Lichaamsbouw: slank Oogkleur: blauw Haarkleur: blond Over mij: ik ben een beetje van de losse flirts en dates. ik bouw graag de spanning op tot een extase. ik lig graag naakt in de tuin of op het strand. thuis heb ik ook zo weinig mogelijk kleren aan. het volet als een belemmering en en is gewoon ontzetten geil. als je me beter wil leren kennen, weet je me te vinden! Over jou: Niet oversekst, ik hou er wel van, maar wel met enigzins respect van beide kanten, ik hou van hard, kan lange tijd doorgaan en laat me graag verwennen. hygiene en geen gezichtshaar is een pre.laat een berichtje achter. gelieve serieuze reacties aub. Je vindt meer over me en contactinfo op: j.mp/PNEeMW

Details

Zoek een date in: Gelderland, Wijchen  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Ja Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Slank Ogen: Groen Opleiding: LBO Haarkleur: Bruin Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: C75 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op