Welke Man Wil Mij Alles Leren? (ben Wel Shemale…)

Hayhay, ik zal gelijk maar zeggen dat ik shemale ben voordat ik verder ga, dan kun je hier nog afhaken met lezen………………………………….. Niet afgehaakt? Mooi, dan ben jij vast die leuke man die ik zoek en die er geen probleem mee heeft dat ik naast mooie tieten ook een lul heb maar verder wel op en top vrouw ben… Ik heb er zelf geen problemen mee hoor maar een vriend vinden in de ‘gewone’ wereld is toch wel een ander verhaal, mannen denken meteen dat ze homo zijn terwijl dat helemaal niet zo is, ik ben gewoon een vrouw maar geboren met een lul… en daar kun je ook prima leuke dingen mee doen! Anyway, ik heb dus bijna nul ervaring en dat moest maar eens gaan veranderen…. Dus als jij me (anaal) wilt ontmaagden en alles met me wil doen wat je lekker vind dan wil ik het heel erg graag van je leren! Ben 20 en woon op mezelf en heb heel veel vrije tijd…. Kiss Juanitta LB JUANITTA 4 naar 2323, . . . . .
18+, 1,5 euro per ontvangen bericht, max 4,50 euro/chat (= 1 verzonden en 2 ontvangen berichten) 1:1
chatdienst. Geen fysieke afspraken mogelijk – fictieve profielen. Stoppen: stuur STOP, bel 0900-6623375 Info
at of gedragscode Deze dienst is een dienst van Mobile Moves Ltd, Postbus
568, 1620 AN Hoorn, KvK nr 37121509, BTW nr NL815575762B01.

Details

Zoek een date in: Limburg, Malberg  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Nee Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Gezet Ogen: Groen Opleiding: HBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op