Wie Heeft Wel Aandacht Voor Mij?

Goede middag. Ik snap niks van mijn man en als ik vertel waarom, dan denk ik dat jij het ook niet snapt. Heeft hij een lekkere vrouw in huis en hij doet daar niets mee. Hij zit liever met zijn hengel aan de waterkant. Werken mocht ik ook al niet van hem. Ik was er voor de kinderen en het huishouden. Als ik nu geen aandacht van een man krijg, ben ik in staat zijn hengel te breken en de rest van zijn visspullen in de kliko te gooien. Ik weet dat het geen oplossing is, maar het zou mij vast een goed gevoel geven. Wie heeft wel aandacht voor mij? Groet, Angela uit Scherpenzeel.

Details

Zoek een date in: Apeldoorn, Gelderland  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Ja Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Mollig Ogen: Zeg ik niet Opleiding: Havo Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: C75 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op