Wil Jij M Ijn Nederige Slaafje Zijn te Koop

Ik ben een sterke vrouw met een enorme wilskracht. Ik ben al enige jaren bezig met sm en hou vooral van bondage. Iedere keer probeer ik weer mijn grenzen te verleggen en ik zoek iemand die met mij verder durf te gaan om die grenzen verder te verleggen zodat de prikkels des te hoger komen te liggen, dat is mijn ultieme genot. Ben jij onderdanig en denk je dat je met mij grenzen kan verleggen laat mij dan iets weten. Als je geen ervaring hebt dan wil ik je graag die ervaring geven waar je al die tijd naar zocht. Ik zoek een onderdanige doorzetter die zi j n grenzen wil verleggen en nieuwe dingen wil p ro beren.

Details

Zoek een date in: Gelderland, Terborg  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Nee Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Dik Ogen: Zeg ik niet Opleiding: Mavo Haarkleur: Zwart Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: B70 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op