Weduwe Zoekt Een Beetje Seksuele Spanning

Ik ben Marina en 56 jaar en op zoek naar een leuke man voor een beetje spanning in mijn leventje.Mijn man is nu 5 jaar geleden overleden, en na een lang verwerkingsproces weet ik dat ik nu
eindelijk ook verder moet. Ik hoop een leuke man te vinden die wel weet wat een vrouw lekker vind.
Ik zoek een lieve betrouwbare man, hopelijk een klein beetje romantisch, maar dat is niet heel belangrijk. Ik heb 2 uitwonende kinderen en een lief hondje. Ik ben erg actief hou van wandelen, fietsen, een boswandeling of samen ergens een terrasje pakken. Lijkt het jou wat spreek me dan
aan. Alleen is ook maar alleen toch?

Liefs Marina

Details

Zoek een date in: Gelderland, Vaassen  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Ja Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Mollig Ogen: Grijs Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: C75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op