Wil Jij Wel Meer?

Voor ik veel vertel, denk ik dat het belangrijkste is hier neer te zetten wat ik bedoel met spannende actie. Eigenlijk heel simpel, want ik zoek iemand die net als ik er gewoon van houdt om veel geile avonturen te beleven met een ondeugende maar lieve vrouw die gek is op sex! Maar ik zit niet meer te wachten op een relatie. Dus meer lang leve de sex, wel de lusten en lol maar niet de lasten. Ben jij een man die meer wil dan recht op en neer en eens flink aan zijn trekken wil komen! Stuur mij dan snel een berichtje!

Details

Zoek een date in: Avelgem, West-Vlaanderen  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Nee Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Gezet Ogen: Bruin Opleiding: Havo Haarkleur: Bruin Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: E80 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op